tiistai 20. maaliskuuta 2012

Every day I'm strugglin...

Halusin alottaa kirjottamaan blogia, koska toisinaan ei vaan ole ketään kelle avautua, tai kelle edes haluais avautua. Oon nyt asunu täällä viimevuoden elokuusta, mulla on hyvä duuni, ihania uusia ystäviä, eli kaiken pitäis olla hyvin. Mun päässä asiat vaan aina tuntuu jotenki niin monimutkasen paskoilta. Mun paras ystävä täällä sano et se on ihan normaalia ensimmäisen vuoden aikana, mutta tiedä siitä sitten. Tuntuu etten ole mun elämän varrela koskaan osannut olla oikeesti onnellinen yhtään mistään.

Ulkona on ihan super ihanan keväinen ilma ja mun tekis mieli lähtee kaupungille fiilistelemään, mut mua laiskottaa liikaa lähteäkseni edes kauppaan. Mä odotan kesää ihan hirveesti, en tiedä mitä mä tältä kesältä odotan, mutta se jokin mitä mä odotan, ni se saa mut nyt jo hymyilemään vaikken edes tiedä mikä se on :)
No ainakin odotan toukokuista Suomen retkeä jo malttamattomasti. Mulla on ihan hirveä ikävä mun ystäviä Suomessa <3

Kauheen hankala vaan alkaa kirjottaa yhtäkkiä ihan puun takaa. No.. kaippa sekin alka luonnistumaan ajallaan :) Ja kunhan opin käyttää tätä koko juttua eka kunnolla että saan säädettyä tästä mun näköisen. No, kaikki aikanaan :)

Tän hetken ehdoton rakkausbiisi <3 Oon kuunnellu sen ainakin tuhat ja yks kertaa repeatilla kun en vaan pysty kyllästymään. Suosittelen lämmöllä kuuntelemaan :)

Anteeks kovasti kirjotusvirheistä, mun näppis vaan ei tykkää toimia kunnolla ja pari kirjain nappulaa puuttuu kokonaan xD Sen kanssa on vaan pakko elää.

Oslo kiittää ja kuittaa tällä erää!

-P

6 kommenttia:

 1. Ensimmäinen vuosi on vaikea, toinen vähän helpompi ja sitä rataa. Koti-ikävä yllättää tosin toisinaan vieläkin, lähes 14 vuoden jälkeen ja Suomen matkoja odotan aina suurella ilolla ! Tärkeintä on, että on joku, vaikka sitten blogi, jolle kertoa tunteistaan ja paikka, jossa jakaa ongelmia, murheita ja TIETYSTI MYÖS ILOJA...joita edessäsi on varmasti vielä paljon ! Muu maa on mustikka, mutta ota aika avuksi :) Stay strong :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Aika on se juttu mitä tarttee ihan oikeesti tosi paljon ja kärsivällisyyttä ( joka multa puuttuu toisinaan ). Mut tieto siitä et on olemassa muitakin ihmisiä kun on selvinnyt hengissä samasta, se helpottaa myös ihmeen paljon :)

   Poista
 2. Muu maa mustikka, mutta norjalaisille mustikka tuntuu usein edustavan samaa kuin mansikka suomalaisille. Kyllä se elämä lähtee sujumaan, kun tietyt palaset vähitellen loksahtelevat paikoilleen :)

  VastaaPoista
 3. Semppiä kaikki alkaa aina jostakin, minäkin aloitin blogeiluni vasta täällä. Avaa muuten lukia-osiosi on helpompi seurata jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas :) Mistäs semmonen sitte avataan :D Oon ihan käsi tän kanssa vielä ku en ymmärrä yhtään tätä :D

   Poista
 4. Ulkoasu / Lisää gadget / valitse sieltä lukijat.

  VastaaPoista