torstai 5. huhtikuuta 2012

Happy and free to be me

Noniin... tulihan se hetki että ehdin istumaan alas ja kirjottamaan jotain. Ollu ihan super hulabaloota tässä viime päivät. Töitä ja asunnon metsästämistä ja työhaastatteluja. Mun on pakko löytää uus duuni ja äkkiä, en kestä kun tuolla tämän hetkisellä raksalla kaikki vaan hidastelee ja ihmettelee ja se vaikuttaa muhun siten ettei mulle tule uutta hitsattavaa kun asentajat ei hoida hommiaan. Hermot ihan loppu siihen istuskeluun.

Se lämmin kevät hävis kanssa hetkellisesti johonkin. On ollu ihan aurinkoista, mut silti melko kylmää. Tosin se ei ole juurikaan mua haitannu kun olen painellu pää kolmantena jalkana joka paikkaan.

Viime viikolla sain ihanan puhelun Suomesta ja ehkä saan kesällä vieraita tänne juhlimaan rakkaan ystävän T:n synttäreitä <3 Maltan tuskin odottaa. Sitäkään tyttöä en ole nähny yli vuoteen, IKÄVÄ! Jotenkin tänne muuton jälkeen on kaikki ystävyys suhteet alkanu tuntua entistäkin tärkeämmältä ja arvokkaammalta, koska nyt ihan oikeasti joutuu suunnittelemaan ja aikatauluttamaan kaikki menemiset ja näkemiset kun Suomessa käy. Ennen kun  homma toimi sillä periaatteella et sitä vaan soitti että "keitä kahvia, mää oon tulossa ny sinne".  Tosin vois kai sitä vieläki soittaa, mutta silleen että "Läheppä ajaa Helsinkiin, mun kone lähtee tunnin päästä. Mä tuun ny teille kylään" :D Mä luulen ettei moni innostuis :D

Hitto kun oon koko viikon miettiny aina ku on jotain tapahtunu että "tästä täytyykin muistaa kirjottaa" ja nyt kun istun tässä kone sylissä niin tuntuu ettei mitään mainitsemisen arvosta ole tapahtunu. Mä taidan ottaa tupakin mittaisen tauon tähän kirjottamiseen niin jos se sanainen arkku vaikka aukeais vielä...

Linkitän tähän väliin yhden ihan loisto biisin Black Light Disciplineltä (suomalainen industrial bändi). Ne on tehny coverin tuosta Laura Braniganin Self Control biisistä. Voisin väittää tämän jopa olevan parempi  kuin alkuperäinen, tai ehkä se johtuu siitä että alkuperäinen on niin loppuun soitettu.


Jos vaan tuon tapaisesta musiikista tykkää niin suosittelen lämpimästi kuuntelemaan enemmänkin kyseistä pumppua :) Itsellä tuo musiikkimaku heittelee suomi reggaesta rankempaan rokkiin, mut joku tossa biisissä kolahti :)

Tosiaan... eka pääsiäinen Oslossa ja tää kaupunki muistuttaa aave kaupunkia. Kaikki paikat on kiinni ja kaupunki ihan tyhjä. Ainut mitä vastaan tulee on pitkätukka hevareita kun täällä on nyt perjantaihin vai lauantaihin kestävät Inferno metalli festarit menossa. Ja tietysti sitten meitä "ulkomaalaisia", mutta lähes järjestäen kaikki Norjalaiset on lähteny pääsiäisen viettoon muualle. Työkaverini sanoin "ne on menny vuonoille maalaamaan munia".

Käytiin me eilen mun kämppiksen kanssa syömässä ja muutamalla oluella kun se pääsi töistä. Kaikille Osloss asuville ja täällä kyläileville tahdon kyllä suositella todella lämpimästi Panimoravintola Amundsenia. Aivan loistavaa ruokaa ja vielä todella kohtuu hintaista! Ruoka oli niin hyvää että melkeen teki mieli nuolla lautanen syömisen jälkeen että kaikki olis tullu talteen. Mä söin meriahventa olut kastikkeella. Ai että ku pelkkä ajatuskin siitä saa kuolaamaan.

Kai tässä tuli nyt taas joristua tarpeeksi ihan päätöntä sontaa. Ainakaan nyt ei tule mieleen enää muuta. Paitsi hei joo... Rakas möhömahainen (raskaana oleva) ystäväni S siellä kaukana Suomessa, PALJON ONNEA <3

Pitäkää hullut Suomi pystyssä ja pidetään me lippu korkeella täällä! Hauskaa ja munarikasta pääsiäistä kaikille!

PEACE

-P

1 kommentti: